Girona Elevació S.L.
L'origen de Girona Elevació S.L., ve relacionat amb l'experiència adquirida al llarg dels anys per part dels seus socis i integrants, primer amb Narcís Viñolas Amat i després amb l'empresa REPARACIONS E.D.N. S.C.

L' objectiu d'aquesta empresa és solucionar tots els problemes en materia d'elevació, instal.lació, avaries, logística, urgéncies que tinguin els nostres clients per aconseguir donar a cada problema la solució adient i efectiva.

El funcionament de Girona Elevació S.L., és directe entre client i operaris técnics, aquest fet higilitza al màxim la solució final de l'avaria, muntatge i/o reparació
La disponibilitat en horari de la nostra gent s'acopla sempre a les necessitats particulars de cada client en feines programades per dissabtes, festius,...

Girona Elevació S.L., compta amb diferents equips de SAT, per tal de respondre amb la rapidesa que cada incidència requereix. Una flota formada per 5 vehicles equipats tots amb equips de reparació. Pik-up amb plataforma elevadora incorporada fins a 11 metres d'alçada. Furgó-taller móbil per a solucionar problemes "in situ".


Comptem amb un equip de treball format per operaris de primera, taller col.laborador per solucions técniques eléctriques/electróniques.

Branca de treball en estructures metàl.liques de biga-carril ponts grua i tot tipus d'estructures.
Nau totalment equipada per fabricar i manipular el ferro i acabats.
Branca de montadors estructures directa i col.laboradora, solucions finals per a tot tipus de muntatges.
Oficina técnica que treballa conjuntament amb el servei técnic per a cada feina.
Departament técnic-comercial que realitza les ofertes i comprovació de feines directament fent així més fàcil i sencilla l'operació amb el client.

Les instal.lacions de Girona Elevació S.L., disposen de tot el necessari en eines i equips per realitzar tot tipus de treball.
El departament comercial, disposa de servei propi comercial, a més,treballem conjuntament amb l'empresa Talleres JASO Industrial s.l. De Gipuzkoa, empresa fabricant de ponts grua, amb l'empresa AIRPES s.l.de Sabadell, solucions integrals en elevació, components i sistemes de radio control, de les que en som servei técnic oficial a la província de Girona.

Colaborem amb diverses firmes de ponts grua del mercat nacional i internacional.
En materia de servei técnic i de suport en feines concretes.
En els últims temps Girona Elevació s.l ve prestant tot tipus de serveis derivats dels equips
d'elevació com revisió preventiva de les eslingues, cadenes, ganxos pesadors, donant així un servei
integral al client ràpid i resolutiu en tots aquests camps.